Koffie?

Maak kennis met Ruben uit Vriezenveen

Hij studeert civiele techniek aan het Windesheim in Zwolle. Vanaf februari loopt hij stage bij DAGnl op onze vestiging in Almelo. Tijdens de ‘speeddatesessie’ op de bedrijvendag van het Windesheim maakte hij voor het eerst kennis met DAGnl. Ruben: ’Inmiddels loop ik al zeker twee maanden stage, de tijd gaat snel! Op kantoor hangt er een fijne sfeer. Iedereen kan goed met elkaar overweg en er wordt tussen het werken door veel gelachen. Ik werk nu voornamelijk aan wegenbouwkundige projecten. Daarnaast kijk ik af en toe mee met de uitvoeringsbegeleiding. Dit zorgt ervoor dat mijn stage afwisselend is. Vanuit DAGnl word ik goed begeleid. Als ik vragen heb, krijg ik uitgebreide antwoorden. Ik vind het mooi dat ik veel verantwoordelijkheid krijg. Ik heb mijn eigen projecten waar ik zelfstandig, onder begeleiding, aan mag werken. Ik hoop me de komende weken nog meer te verdiepen in het ontwerpen en het ontwerpproces beter te begrijpen.