Koffie?

Samen maken we mooie projecten

Sander studeert hbo civiele techniek aan het Windesheim in Zwolle. Daarnaast loopt hij stage bij DAGnl. Vanaf volgend jaar gaat hij naast zijn studie bij DAGnl werken. Waarom heeft hij voor DAgnl gekozen? De sfeer, vrijheid en verschillende werkzaamheden! Sander vertelt over zijn stage bij DAGnl:

‘Bij DAGnl word je niet in een hokje met bepaalde werkzaamheden gezet. Je wordt vanaf het begin tot en met het eind in een project meegenomen. Daardoor krijg je verschillende werkzaamheden mee. Als stagiair ben je hier echt onderdeel van het team. Je krijgt ook verantwoordelijkheden. Ik werk nu bijvoorbeeld zelfstandig aan een project in Bunschoten. Ik krijg een deadline, als ik er niet uitkom moet ik zelf aan de bel trekken. Nu vind ik het zelf fijn om die vrijheid te hebben, dus dat komt goed uit. Kom ik ergens niet uit? Dan kan ik iedereen om hulp vragen. Ik krijg er een kick van als een ontwerp er op papier goed uitziet. Helemaal als ik op mijn ontwerp vanuit een projectleider goede feedback krijg, dan heb ik een goede werkdag. Bij DAGnl is het hard werken, maar ook heel gezellig. Samen maken we mooie projecten.’

Iedereen is gelijk

Sander was positief verrast toen hij bij DAGnl startte. Sander: ’Het is een jong bedrijf met leuke gasten en een goede sfeer. Dat heeft mij echt over de streep getrokken om hier stage te lopen. Er is geen hiërarchie: je stapt bijvoorbeeld zo binnen bij een senior projectleider, die kan je alles vragen. Niemand voelt zich beter dan de ander. Dat voel je en dat vind ik heel positief.’

Meelopen met andere expertises

Voor het project in Bunschoten heeft Sander meegelopen de landmeters van DAGnl. Sander: ‘Samen met de landmeters hebben we situatie ingemeten. Het is mooi om mee te krijgen hoe dat werkt en hoe je weet of een meting nauwkeurig is. Zelf mocht ik ook een aantal punten inmeten. De kennis die je daarmee opdoet, die is nuttig. Ik weet nu het denkproces van een landmeter wanneer ik voor een ontwerp een meting binnenkrijg. Daardoor weet ik waarom bepaalde keuzes tijdens het inmeten zijn gemaakt.’

Ontwikkeling

Hoe de sfeer is binnen DAGnl? Sander: ‘Elke locatie is anders, maar er is altijd een positief opbouwende sfeer. Alles is erop gericht om jou te laten ontwikkelen en beter te maken in jouw vakgebied. Dat is ook de reden waarom ik aanraad om bij DAGnl te gaan werken. Die positieve sfeer vind ik heel belangrijk.’