Deskundig advies nodig?

Door jarenlange ervaring en een hecht samenwerkingsverband zijn wij dé partner voor al uw civiel- en proces- technische vraagstukken.

Ik wil advies

Civiele techniek

Met oog voor de omgeving, maken wij steeds bewuster onze keuzes. Waarbij constant naar een evenwicht tussen duurzaamheid en efficiency wordt gezocht.

Oog voor milieu en esthetiek

De leefomgeving heeft invloed op het geluksgevoel van ieder mens. We willen alles snel en efficiënt, maar wel met oog op voor milieu en esthetiek. Daarin zijn bruggen, gebouwen en infrastructuur in al haar opzichten bepalend voor het geluksgevoel. Dat vraagt om een visie die kan rekenen op maatschappelijk draagvlak, maar die ook voldoet aan de dynamische wereld waarin wij leven.

Van idee tot compleet ontwerp

Of het nu gaat om het ontwerpen, realiseren of onderhouden van objecten en projecten; in alle onderdelen en fases van het proces kan DAGnl u de zorg uit handen nemen of als sparringpartner dienen.  Van het eerste idee tot een compleet ontwerp en ook voor het begeleiden van de uitvoering en omgevingsmanagement staan wij voor u klaar! Bij complexe vragen zorgen wij voor praktische oplossingen.

Deze discipline valt onder Buro Hoogstraat, Buro Noord, Civil Management, Incite Projects en Civil Works.Project: Stationsgebied Arnhem

Arnhem kreeg een nieuw station omdat de komende jaren veel meer reizigers worden verwacht. De extra sporen en perrons die enkele jaren geleden zijn aangelegd, hebben voor een groei in capaciteit t.a.v. de verbindingen naar Utrecht, Nijmegen, Zutphen én Duitsland gezorgd. Lees de volledige tekst.