Koffie?

Sport en groen

Wil jij jouw sportaccommodatie inrichten, herinrichten of verplaatsen? Zoek je een allround partner die je bij dit proces van A tot Z kan begeleiden? Wij houden ons dagelijks bezig met het inrichten, herinrichten en verplaatsen van sportaccommodaties. Wij hebben kennis van de eisen van bonden, geldende normen en kennen de markt. Van voetbalvelden tot atletiekbanen. Van hockeyvelden tot korfbalvelden. We kunnen je ondersteunen van het eerste idee tot de begeleiding tijdens de uitvoering.

Van sportaccommodaties tot groenconstructies

Naast sportaccommodaties hebben we ook specialisten in huis voor groenconstructies. Of je nu advies nodig hebt of een ontwerp van (ondergrondse) groen-, of daktuinconstructies of inrichtingselementen. Wil jij een inventarisatie van de huidige groenelementen? Dan inventariseren wij welke planten en bomen aanwezig zijn. Hoe kunnen we het groen behouden zonder dat het de civiele uitvoering beïnvloedt? Hoe kunnen we het bestaande groen het beste beschermen? Ook deze vragen nemen we mee in ons advies, in  het ontwerp en bij de realisatie. In samenwerking met onze ecologen kunnen we ook grootschalige natuurontwikkelingen begeleiden. Hierbij kan je denken aan het herstellen van beken of terugbrengen van landschappen. We kunnen de inventarisatie voor uitvoeren. Maar ook het opstellen van het contract voor de werkzaamheden nemen wij je uit handen.  En tijdens de uitvoering kunnen we de begeleiding verzorgen.

Multidisciplinaire samenwerking

We hebben veel expertises en kennis zelf in huis. Daardoor schakelen wij snel en hebben we de mogelijkheden en uitdagingen van jouw project vroeg in beeld. We houden daarbij altijd rekening met de belangen van verschillende stakeholders. Denk maar aan de overheid, gemeentes, omwonende of bijvoorbeeld sportbonden. We streven altijd naar de beste kwaliteit. Voor jou als opdrachtgever maar ook voor de stakeholders die bij jouw project betrokken zijn.