Koffie?

Risicogestuurd rioolbeheer

Bespaar kosten en verminder CO2-uitstoot

Een alternatief voor een standaard periodieke reiniging en inspectie? Risicogestuurd rioolbeheer! Dankzij risicogestuurd rioolbeheer stoot je minder CO2 uit. Verleng je de levensduur van rioolbuizen. En verminder je verkeers- en geluidsoverlast voor de omgeving. Je kunt het riool eenvoudig risicogestuurd beheren door een Quickview leidinginspectie uit te voeren. Daarmee krijg je inzicht in schades en verstoppingen. Zo bepaal je zelf welke risico’s je wilt aanpakken. DAGnl kan voor jou het hele traject uit handen nemen. Van de Quickview leidinginspectie tot en met de aanbesteding van de werkzaamheden.

Wat houdt een Quickview leidinginspectie in?

Wij voeren de Quickview leidinginspectie uit met speciale rioolcamera’s. Van elke buis maken we een full HD foto. Dankzij de hoge resolutie kunnen wij goed inzoomen op schades en vervuilingen. Zo krijg je een goed beeld van de staat van het riool.

Voordelen van een Quickview leidinginspectie

Voor de Quickview leidinginspectie gebruiken wij kleinschalig materiaal. Onze inspecteur komt in een kleine bestelbus en voert de inspectie lopend uit. Daardoor beperken wij de overlast voor omwonenden en weggebruikers. Door het uitvoeren van een Quickview leidinginspectie kan je overgaan op selectieve reiniging. Daarmee bespaar je tot wel 91% CO2. Een ander voordeel van een Quickview leidinginspectie is dat je kosten bespaart. Want bij 90% van de inspecties blijkt dat er geen sprake is van vervuiling of schade. De kostenbesparing kan oplopen tot wel 40%. Een Quickview leidinginspectie betekent bovendien dat je snel kunt schakelen. Zien we namelijk een verstopping of instortingsgevaar? Dan nemen we direct contact met je op. Je hoeft niet te wachten op de inspectieresultaten. Daardoor kan direct actie worden ondernomen.

Wij gaan voor kwaliteit

Onze inspecties worden conform de NEN13508-2 en NEN-3399 uitgevoerd. DAGnl gelooft in de kracht van verbinding. Daarom voeren wij de inspecties uit in samenwerking met A&B Rioolinspectie. Dé specialist op het gebied van Quickview leidinginspecties conform de NEN13508-2 en NEN-3399.