Koffie?

Landmeten

Wil je een weg opnieuw inrichten of nieuwbouwwoningen op een stuk grond laten bouwen? Dan is het slim om eerst de huidige situatie in te meten. Je weet dan precies hoe hoog, laag, breed en lang jouw plangebied is. Deze nul-situatie kan jij als basis gebruiken om jouw plannen mee uit te werken. Ons team landmeten kan de inmeting voor je verzorgen. We meten niet alleen toekomstige bouw in. Maar ook bestaande bouw. Of we zetten tijdens de uitvoering van een project het nieuwe werk uit. Een revisiemeting uitvoeren is voor ons ook geen enkel probleem.

Landmeten: combinatie veld- en kantoorwerk

Onze landmeters schakelen snel. Heb je een spoedklus om in te meten? Dan zorgen wij dat deze klus zo snel mogelijk uitgevoerd wordt. Onze landmeters voeren buiten de metingen uit en werken op kantoor alle gegevens zelf uit. Zo garanderen wij kwaliteit. Bovendien gaat er op deze manier geen informatie verloren in de onderlinge communicatie. We weten wat er op jouw project speelt.

GEO-informatie

Op het gebied van geo-informatie leveren wij o.a. kadastrale reconstructies en digitale kadastrale  gegevens aan. Wij gebruiken, maken of converteren GIS-bestanden. Jouw kaarten stellen wij eenvoudig in een internet browser beschikbaar.

3D scan

Onze landmeters meten situaties snel en zorgvuldig en verwerken deze tot een digitale 3D-tekening. Ook meten wij met een 3D-laserscanner die fotografische puntenwolken oplevert. De puntenwolken kunnen wij, als het nodig is, naar 3D-CAD modellen opgewerkt. De 3D-laserscanner wordt ingezet voor metingen in gebouwen, bouwputten, depots, monumenten, archeologie, etc. 

Landmeten is maatwerk

Bij de herinrichting van een straat moet je zeker weten dat het water de goede kant op stroomt. Of dat bij een nieuwbouwwoning de bestrating wel op de dorpelhoogte aansluit. Inmeten is maatwerk. Dat geldt voor boven- en ondergrondse inmetingen.