Koffie?

Water

Klimaatverandering heeft ingrijpende gevolgen voor de inrichting van de openbare ruimte. Thema’s als verdroging, wateroverlast, hittestress en klimaatadaptatie zijn niet meer weg te denken. Al deze thema’s zijn gekoppeld aan water. Wij geven je integraal advies over hoe je binnen jouw project slim kunt omgaan met het thema water. Hoe ga je in een stad om met hittestress? Kies je voor verneveling of voor de aanleg van groen? En hoe voorkom je wateroverlast? Leg je wadi’s aan, berg je het water ondergronds of vang je het op  vegetatiedaken?

Van stedelijk water tot installaties en onderhoud

Naast wateradvies voor stedelijke en landelijke gebieden hebben we ook veel kennis over verneveling-, reinigings- en beregeningsinstallaties. Wist je dat je water bijvoorbeeld kan gebruiken voor stof- en geurbestrijding? Of voor het koelen van zonnepalen? Wij geven advies op maat. Ook als het gaat om het zuiveren van vervuild afvalwater.

Jouw projectdoel staat voorop

Start jij met een project in de openbare ruimte? Betrek ons vroeg in het proces. Daardoor kunnen wij snel de mogelijkheden en risico’s op het gebied van water in kaart brengen. Daarbij stellen we jouw projectdoel voorop. Elke project is anders en heeft zijn eigen uitdagingen. Door ons vroeg in het proces te betrekken garanderen we een vlotte voortgang van jouw project. Kansen worden optimaal benut en we voorkomen vervelende verrassingen tijdens de uitvoering.

Multidisciplinaire aanpak

Wij hebben alle expertises zelf in huis. Daardoor kunnen wij de noodzakelijke onderzoeken, adviezen en ontwerpen makkelijk en efficiënt combineren. We zorgen voor een integraal advies waarbij we alle wateraspecten meenemen. We adviseren vervolgens hoe je jouw project het beste in de markt kan zetten. In de uitvoering kunnen we je project deskundig begeleiden. Zo ben je ervan verzekerd dat wat is geadviseerd ook wordt gerealiseerd. Doordat we kennis en ervaring van verschillende expertises bundelen komen wij met haalbare en maakbare oplossingen voor jouw project. Van waterhuishoudkundige plannen tot de aanleg van infiltratieriolen. Van koeling tot klimaat adaptief bouwen.

DAGnl heeft een eigen innovatie op het gebied van water: de Damwand Cocon. Het product verlengt de levensduur van een bestaande damwand met wel 50 jaar! Nieuwsgierig geworden?