Koffie?

Wij hebben oog voor elkaar

Koen, projectleider infra, is ruim 6,5 jaar geleden als medewerker civiel bij DAGnl begonnen. Ondertussen heeft hij via DAGnl verschillende opleidingen gevolgd tot kostendeskundige en projectleider civiele techniek. Hoe ziet Koens werkweek eruit? Waarom werkt hij zo graag bij DAGnl? Koen vertelt over het werken bij DAGnl:

‘Nu werk ik als projectleider civiele techniek. Mijn werkweek is nooit hetzelfde. Tijdens een werkweek heb ik veel overleggen met opdrachtgevers, gemeentes, waterschappen en aannemers. Daarnaast overleg ik veel met collega’s binnen DAGnl zoals tekenaars en werkvoorbereiders. Maar ook collega’s van andere disciplines, zoals landmeters, ecologen of bodemonderzoekers. Naast de overleggen breng ik elke dag wel een bezoek aan verschillende projecten in de regio Arnhem en Nijmegen waar aan ik mag werken. Op kantoor stel ik begrotingen of planningen op, vraag ik offertes aan en maak ik samen met collega’s tekeningen.’

Afwisselende projecten

Het werken aan complexe projecten vindt Koen het leukst. ‘Als de opdrachtgever en eindgebruiker tevreden zijn met het resultaat, dan ben ik dat ook. Daarnaast vind ik het fijn als ik afwisselend werk heb en kan werken aan verschillende soorten projecten. Van het bouw- en woonrijp maken van een gebied voor een projectontwikkelaar tot het parkmanagement en het beheer en onderhouden van de openbare ruimte van een bedrijventerrein.’

DAGnl: flexibiliteit en samen successen vieren

Koen: ‘DAGnl is een platte en laagdrempelige organisatie, niemand loopt bij ons in pak. Met elke collega kan ik makkelijk en snel contact maken. Daarnaast is DAGnl echt een no-nonsens organisatie: doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Ik krijg veel vrijheid en flexibiliteit in de werktijden, dat is fijn. Daardoor kan ik zelfstandig werken. DAGnl kijkt echt naar de mens, de focus ligt niet alleen op de cijfers. Dat merk je aan alles. We zetten samen de schouders eronder in mindere tijden, maar vieren ook samen de successen. Bovendien is er altijd ruimte voor goede ideeën, je mag meedenken en nieuwe diensten of producten ontwikkelen.’

Persoonlijk & gemoedelijk

Hoe zou Koen de sfeer op kantoor omschrijven? ‘De sfeer is gemoedelijk. We hebben oog voor elkaar en zijn persoonlijk bij elkaar betrokken. Er wordt niet alleen gevraagd hoe het met het project gaat, maar ook op privégebied wordt er belangstelling getoond. Daarnaast is er altijd tijd voor een geintje’ aldus Koen.

Normaal was ik altijd op pad en druk in de weekend. Ik heb de kans binnen DAGnl gekregen en de kans gepakt. Ik heb kennis opgedaan, ontwikkelde mij als mens en indirect ontwikkelde en groeide de organisatie ook door mijn kennis en kunde.’

Wil je ook werken bij DAGnl? Bekijk onze vacatures!